FőoldalCéginformációGyártási folyamatTermékekElérhetőségünk
 

Cégünk közel negyedszázados szervezeti múlttal, 1991-ben alakult Kft-vé, teljes magyar tulajdonnal.
Fő tevékenységünk a tojásfeldolgozás, tojástermékek gyártása, illetve a feldolgozás során keletkező melléktermékek hasznosítása.

Gyártunk különböző pasztörizált tojáslé, tojáspor, főzött tojásrúd és fertőtlenített héjú tojás termékeket. A melléktermékek (tojáshéj, takarmány tojáspor) feldolgozásához kapcsolódik az elsősorban hobbiállatok részére kifejlesztett takarmány termékeink előállítása.

Társaságunk székhelye 2317 Szigetcsép, Dunasor 073/72 hrsz alatt található, itt folyik az adminisztratív ügyintézés.

Két fióktelephelyünkön történik a tojástermékek előállítása. A szigetcsépi telephelyen a pasztőrözött tojáslé porlasztószárításával tojáspor termékek, a fertőtlenített héjú tojás termék és a melléktermékek hasznosításával készülő takarmányok előállításával, míg a budapesti telephelyen pasztőrözött tojáslé és főzött tojásrúd termékek gyártásával és tojás nagykereskedelemmel foglalkozunk. Budapesti telephelyünkön forgalmazzuk a cukrozott tojáslé és a főzött, tisztított tojás sós lében és vákuum csomagolásban megnevezésű termékeket.

A foglalkoztatottak létszáma : 70 fő.

Társaságunk az eltelt évek során dinamikus fejlődésen ment keresztül, forgalmunk és ezzel egyidejűleg árbevételünk megtöbbszöröződött.

Gépparkunk a legkorszerűbb dán SANOVO berendezésekből áll, technikai felszereltségük, technológiai megbízhatóságuk a jó termékminőség záloga.

A mennyiség növekedésével párhuzamosan a minőség biztosítása is folyamatos fejlesztés alatt áll. 1998-ban ISO 9002, majd 2002-ben és 2005-ben ISO 9001:2000 akkreditáción estünk át. A rendszert a BVQI DAR tanúsítja. Mindkét üzemünkben HACCP minőségbiztosítási rendszer működik.

Tanúsítvány

A szigetcsépi üzem HU 343, a budapesti üzem HU 447 EU ellenőrzési számmal rendelkezik. A melléktermékek hasznosításával fontos környezetvédelmi szem-pontoknak teszünk eleget.
Termékeink minőségén túl fontosnak tartjuk a vevőinkkel való jó kapcsolat kialakítását, az elnyert bizalom megtartását. Törekvéseink eredményét mutatja az, hogy partnereink között tudhatjuk a magyarországi élelmiszer feldolgozó üzemek legtöbbjét.